VI REALISERER DRØMME

Det er store ord, men vi har faktisk designet og produceret skræddersyede møbel- og inventarløsninger til  glade og tilfredse kunder i mere end 20 år.

 

Vores unikke design har vundet designpriser. Cinal reolen, som har været solgt gennem forhandlere i mere end 25 lande, er blevet hædret med ”Award of best design” og været udstillet hos The Museum of Modern art i New York.

 

Vi er specialiserede i produktion og design af tilpassede møbler og inventar, som opfylder kundens ønsker, ideer og behov – til en fornuftig økonomi.

 

Vores produkter er repræsenteret i mange firmaer, institutioner og private hjem . Vi har leveret specialproducerede inventar- og kontormøbler, f. eks. reoler, skranker, mødeborde, skabe m.m. til advokater, forsikringsselskaber, reklamebureauer, mediebureauer, Michelin restauranter og firmaer i C20 indekset.

 

Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder for at opnå det bedste resultat.

 

Vores styrke er vores alsidighed og fleksible produktionsmuligheder, som løbende bliver udviklet og tilpasset vores kunders behov og ønsker, og vi overholder deadline og levering.

© COPYRIGHT KAUFMANN CREATIVE A/S